Clatite proteice

Nu stiu cine a fost primul care s-a gandit la clatitele cu pudra proteica dar vreau sa ii multumesc.  Sunt cea mai grozava inventie si cred ca imbina cel mai bine fit cu foodie. Adica sunt minunate, perfecte dupa un antrenament serios, usor de facut si se pot face in multe multe combinatii.

Azi va arat reteta pe care o folosesc cel mai des, pentru ca mereu am prin frigider o lingura de pulpa de migdale care ramane de la productia de lapte de migdale (despre care am povestit aici). Daca nu apare si la voi in frigider pulpa din asta, nu va panicati, o sa mai fie retete de clatite proteice fara migdale.

Reteta este extrem de simpla si implica amestecarea (la blender, robot, tel, furculita…ce aveti mai la indemana) a unei linguri de pulpa de migdale, un ou si un scoop de pudra proteica (noua ne place asta). Really, asta e tot. Se amesteca bine si se coc intr-o tigaie data cu putina grasime (eu folosesc ulei de cocos, pentru ca miroase frumos :) ), 1 minut jumate pe o parte si inca un minut pe cealalata parte. Si gata!

Se mananca calde cu sirop de artar, unt de migdale sau gem fara zahar (ca asta din poza, reteta lui vine in curand).

clatiteproteice

Be happy and fit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>